VISBY & FRIZON

Vi har en händelserik sommar bakom oss. I slutet av juli var vi på Gotland och hade en vecka av evangelisation i Visby hamn. Vi fick se helanden, människor som mötte Guds närvaro och 14 stycken tog emot Jesus i sina liv! En valde att döpa sig och upplevde andedop. Helt otroligt!

Därefter hade vi 4 dagar på Frizon, en kristen festival utanför Örebro för ca 2000 unga och unga vuxna, ca 15-30 år. Där fick vi se Guds härlighet sänka sig över gudstjänsterna med helig närvaro, befrielse, helanden, andedop och frälsning.

Med stor tacksamhet till Gud laddar vi inför hösten. Först ut är Sandviken, 15-17 september. Därefter åker vi till Småland, Åsenhöga 22-24 september.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us