SANDVIKEN

Igår kväll kom vi hem från en fantastisk helg i Sandviken. Vi hade tre dagar i en församling som tog emot det Gud gjorde med öppna armar! Människor fick möta Guds kärlek, bli återupprättade, befriade och kliva ut i tjänst på nytt. Guds närvaro fyllde platsen på ett mäktigt sätt!

På lördagen var vi också ute på stan och mötte människor. Flera upplevde helande i sina kroppar, bl.a. blev en kvinna som efter en canceroperation lidit av svåra smärtor i sin käke i två år smärtfri! TACK JESUS! Många fick möta Guds närvaro och fick erfara en Gud som är på riktigt på riktigt! En tjej tog emot Jesus!

Överväldigade av vår Guds godhet, kärlek och längtan efter sina barn landar vi några dagar innan vi åker till Åsenhöga på fredag.

GUD RESER UPP VÅRT LAND!

#vårtlandskabliheligmark

/HFTN-teamet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us