GÖTEBORG

I mitten av oktober hade vi flera kvällar av tillbedjan inför Guds ansikte i Billdal (några mil utanför Göteborg). De här kvällarna samlade många människor och vi fick se lokalen fylld till bredden av människor som hängivet tillbad vår Gud och ropade efter mer! Vi fick erfara en fantastisk frihet i tillbedjan inför Guds ansikte. Guds närvaro sänkte sig tungt. Vi har fått vittnesbörd om hur tjänster dammas av och hur många erfar hur Gud ”väcker” dem! Gud reser upp sitt folk i det här landet! Det är tid för Sverige.

Skickar också med ett vittnesbörd vi fick skickat till oss som är så ljuvligt och som talar om vad som händer när Guds närvaro tar över: ”Har haft ont i ljumsken i två månader, men i lördags var det värre än på länge. Men det försvann helt när jag klev in i kyrkan, och har inte känt av det sedan dess!”.

Under veckan kring satsningen i Göteborg var vi ute två kvällar i evangelisation på stan. Fantastiskt vad vi fick vara med om! (Se gärna våra vittnesbördsfilmer från måndagen:https://www.facebook.com/hopeforthisnation/posts/1416425245136838). Vi fick be frälsningsbön med fem personer, flera upplevde helande, människor fick möta Guds närvaro och fick leda till andedop och tungotal.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us