FADERNS SÅNG

December 14, 2017

 

Gud älskar dig och säger: ”Jag älskar dig och Jag kommer alltid att älska dig. Jag tar alltid emot dig, du är skapad för att leva med Mig.”

Vår älskade Pappa Gud i himlen håller det Han lovat, Han är med oss i alla säsonger i livet, när vi är på toppen eller i dalen, när allt går bra och när allt bara verkar gå fel. Hans trofasthet håller genom hela livet och Han låter oss inte komma på skam. Hela skapelsen vittnar om Hans godhet. Det finns ingen som kan jämföras  med vår älskade Pappa Gud. Håll fast vid de löften som Gud har gett dig, för Gud är trofast. Som Fadern tog emot sin förlorade son i Bibeln (Luk 15) så vill Fadern - Pappa Gud - ta emot oss varje gång vi springer till Honom, Han tar alltid emot oss, vad vi än har gjort, oavsett hur länge eller hur långt bort vi sprungit bort från Honom, så står Han alltid med sin vidöppna famn och tar emot oss. 

Gud är trofast, Han säger : ”Jag älskar dig, Jag har väntat på dig, Jag förlåter dig.” Han  påminner oss aldrig om våra fel och misstag utan Hans kärlek överskyler det. Han är en god Gud, en barmhärtig Pappa, som längtar efter att få hem sina barn!

 

Text: Bittan Johansson​, Pappas Hus​ Arvesund

Design: Diana Nylén​ 

 

Lyssna på ”Faderns sång” av Hope for this nation​ (Spotify, iTunes)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

VÅRT LAND SKA BLI HELIG MARK

January 17, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

July 2, 2019

April 8, 2019

February 11, 2019

November 27, 2018

November 14, 2018

July 19, 2018

July 18, 2018

July 2, 2018

June 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986