FADERNS SÅNG


Gud älskar dig och säger: ”Jag älskar dig och Jag kommer alltid att älska dig. Jag tar alltid emot dig, du är skapad för att leva med Mig.”

Vår älskade Pappa Gud i himlen håller det Han lovat, Han är med oss i alla säsonger i livet, när vi är på toppen eller i dalen, när allt går bra och när allt bara verkar gå fel. Hans trofasthet håller genom hela livet och Han låter oss inte komma på skam. Hela skapelsen vittnar om Hans godhet. Det finns ingen som kan jämföras med vår älskade Pappa Gud. Håll fast vid de löften som Gud har gett dig, för Gud är trofast. Som Fadern tog emot sin förlorade son i Bibeln (Luk 15) så vill Fadern - Pappa Gud - ta emot oss varje gång vi springer till Honom, Han tar alltid emot oss, vad vi än har gjort, oavsett hur länge eller hur långt bort vi sprungit bort från Honom, så står Han alltid med sin vidöppna famn och tar emot oss.

Gud är trofast, Han säger : ”Jag älskar dig, Jag har väntat på dig, Jag förlåter dig.” Han påminner oss aldrig om våra fel och misstag utan Hans kärlek överskyler det. Han är en god Gud, en barmhärtig Pappa, som längtar efter att få hem sina barn!

Text: Bittan Johansson​, Pappas Hus​ Arvesund

Design: Diana Nylén​

Lyssna på ”Faderns sång” av Hope for this nation​ (Spotify, iTunes)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us