JÄMTLAND

JÄMTLAND 4-6 MAJ:

När Jesus kommer in i rummet förändras ALLT. Vi står i förundran över vad Gud har gjort dessa dagar. Han talade ord och Han höll dem. Han gjorde vad Han lovade. Hans närvaro mötte oss, Hans härlighet fyllde platsen. Helanden, frihet, upprättelse, försoning, överflödande glädje, helig mark. Minst 19 personer har tagit emot Jesus! Det är sant att Gud rör vid vårt land. Det är sant att Jesus lever och att Sverige ska lära känna Honom. Det är sant att vi är ett i Kristus, en familj med En Far. Jämtland, vi älskar er. Vi har blivit märkta av det Gud har gjort i helgen.JÄMTLAND FÖR JESUS!

”Vem har hört något sådant, vem har sett något liknande? Kan ett land komma till liv på en enda dag, eller ett folk födas på ett ögonblick, eftersom Sion föder sina barn redan när värkarna börjar?”‭‭

Jes‬ ‭66:8‬ ‭

Vittnesbörd: Vi står i förundran över vad som hänt i människors liv under helgen. Gud har helat öron, magar, knän, fötter, axlar, ryggar och migrän. Vi har fått se människor resas upp och ta modiga steg ut i vad Gud kallat dem till. Vi har fått be med minst 19 personer till frälsning och fått vara med om försoning, starka Gudsmöten och frihet från skam, betryck och lögn. Gud älskar och söker sina barn. Han är på riktigt! 🙌🏻

"Han som kan göra långt mycket mer än allt vi ber om eller tänker oss genom den kraft som verkar i oss, hans är äran i församlingen och i Kristus Jesus, genom alla generationer i evigheters evighet. Amen."

Ef 3:20‭-‬21

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us