NEW SEASON

July 2, 2018

 

I helgen har vi spelat in en ny skiva. Vi tror att vi lever i en tid där Gud reser upp Sin församling till att kliva ut i frihet och identitet som söner och döttrar till Den Högste. Vi tror att detta är en tid där vi kommer att få se Guds kärleks eld förvandla en sårad mänsklighet. En ny tid, en tid där vi får se Guds härlighet upprätta en brusten och hungrande skapelse. Vi längtar efter att få dela dessa sånger med er! Håll utkik: ”New Season” kommer inom kort!
#newseason #hopeforthisnation #vårtlandskabliheligmark

”“Do not remember the former things, Nor consider the things of old. Behold, I will do a new thing, Now it shall spring forth; Shall you not know it? I will even make a road in the wilderness And rivers in the desert. The beast of the field will honor Me, The jackals and the ostriches, Because I give waters in the wilderness And rivers in the desert, To give drink to My people, My chosen. This people I have formed for Myself; They shall declare My praise.”
‭‭Isaiah‬ ‭43:18-21‬ ‭

”Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som var förr. Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag ska göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen. Markens djur ska ära mig, schakaler och strutsar, för jag förser vildmarken med vatten och öknen med strömmar, så att mitt folk, mina utvalda, kan dricka. Det folk som jag format åt mig ska höja mitt lov.”
‭‭Jesaja‬ ‭43:18-21‬ ‭

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

VÅRT LAND SKA BLI HELIG MARK

January 17, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

July 2, 2019

April 8, 2019

February 11, 2019

November 27, 2018

November 14, 2018

July 19, 2018

July 18, 2018

July 2, 2018

June 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986