NEW SEASON


I helgen har vi spelat in en ny skiva. Vi tror att vi lever i en tid där Gud reser upp Sin församling till att kliva ut i frihet och identitet som söner och döttrar till Den Högste. Vi tror att detta är en tid där vi kommer att få se Guds kärleks eld förvandla en sårad mänsklighet. En ny tid, en tid där vi får se Guds härlighet upprätta en brusten och hungrande skapelse. Vi längtar efter att få dela dessa sånger med er! Håll utkik: ”New Season” kommer inom kort! #newseason #hopeforthisnation #vårtlandskabliheligmark

”“Do not remember the former things, Nor consider the things of old. Behold, I will do a new thing, Now it shall spring forth; Shall you not know it? I will even make a road in the wilderness And rivers in the desert. The beast of the field will honor Me, The jackals and the ostriches, Because I give waters in the wilderness And rivers in the desert, To give drink to My people, My chosen. This people I have formed for Myself; They shall declare My praise.” ‭‭Isaiah‬ ‭43:18-21‬ ‭ •

”Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som var förr. Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag ska göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen. Markens djur ska ära mig, schakaler och strutsar, för jag förser vildmarken med vatten och öknen med strömmar, så att mitt folk, mina utvalda, kan dricka. Det folk som jag format åt mig ska höja mitt lov.” ‭‭Jesaja‬ ‭43:18-21‬ ‭

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986