VISBY


VISBY 10-15 JULI.

Vi ser tillbaka på en vecka där Gud igen har öst Sin kärlek över oss alla. Hans godhet och mildhet knäcker de hårdaste bojor och läker sårade hjärtan. Vi har mött människor på Visbys gator med kaffe, evangeliet och bön för sjuka. Många har velat lyssna och fått uppleva Guds starka närvaro, mött Hans godhet och kärlek. Vi har fått se många helade kroppar och 5 som tagit emot Jesus i sina liv!! Gud längtar så efter att möta sina barn. Och Han gör det nu! Allt är möjligt för vår Gud! Tack Jesus!

#hopeforthisnation #swedenshallbesaved #visbyförjesus

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986