NEW SEASON


Övertygade om att vi lever i en tid där vi kommer få se Guds rike bryta fram på ett sätt som världshistorien inte tidigare varit med om. En tid av väckelse - Hans församling som blir väckt till att älska Honom med odelat hjärta, till att följa en Enda röst, till att följa Honom vart Han än går, till att älska vår Gud med all sin kraft. En tid där Hans eld får brinna fritt - en eld som märker liv och som tar oss till detta: att inget annat än Hans närvaro kan mätta. En tid av mäktig Andeutgjutelse - en Andens vind som blåser liv i torra ben, rustar oss med kraft från höjden och som får följden ”...till jordens yttersta gräns”. En tid där söner och döttrar - vissa om vilka de är, vissa om Faders glädje över deras liv - går fram i under, tecken och demonstrerar sin Faders kärlek och kraft på varje plats där de sätter sin fot. Där öken börjar dofta Eden. En tid av där erfarenheten av att Gud är god och bara god driver ut all rädsla och leder till att vatten känns rimligt att gå på. En tid av en ny sång som stiger från söners och döttrars mun som får murar att falla, bojor att brytas och demoner att fly. En tid av Guds härlighet som kommer för att vila - där vi stämmer in med änglar att ”hela jorden är full av Hans härlighet”, där vi ser konturerna av Sion. En tid av enhet. En tid av bruden som gör sig redo för att möta sin Brudgum.

”All things are made new and everything will worship You, Jesus” - New Season.

En ny tid, en tid där vi får se Guds härlighet upprätta en brusten och hungrande skapelse.

Vi längtar efter att få dela dessa sånger med er! Albumet ute nu!

Albumet ”New Season” ute nu på Spotify, iTunes, Apple Music och Google Play. Beställ CD genom att mejla info@hopeforthisnation.com. #hopeforthisnation #newseason

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986