NOVEMBER 2018-JANUARI 2019

Jes 58:8: ”Då ska ditt ljus bryta fram som gryningen och ditt helande växa fram med hast. Din rättfärdighet ska gå framför dig och Herrens härlighet följa i dina spår.”

Gott nytt välsignat 2019! Vilket spännande år vi klivit in i! Vi upplever en stor himmelsk förväntan inför vad det här året ska betyda för vårt land.

Vi har har redan upplevt nya genombrott vad gäller helanden och mirakel! Dels på stan men också under våra gudstjänster. Vi upplever en enkelhet i det profetiska och i att få förmedla kunskapens ord in i människors situationer och liv. Tack älskade Jesus!

Sen vårt inlägg sist så har Hope for this nation-teamet varit iväg i Stockholm, Orust, Kumla, Göteborg, Västerås, Åre och Markaryd. Vi har också fortsatt att tillbe varje måndag hemma hos Cornelia och Alexander Forsberg i Göteborg. Det vi får se är att Guds närvaro märker människors liv och människor får erfara att bli uppfyllda av den helige Ande. På ett nytt sätt ser vi hur Guds eld fallit. Vi ser befrielse, läkedom, möten med Guds kärlek och upprättelse. Gud reser upp starka gåvor och tjänster i sin församling, en stark enhet i Sin kropp och en djup hunger efter mer av Honom. Det Gud gör rör varje generation och varje församling.

Vi är övertygade om att det här bara är början. Sverige ska få lära känna vår Gud! Gud väcker vårt land nu.

I slutet november hade vi också glädjen att släppa albumet ”New Season”. Tackar Gud för vittnesbörden av vad sångerna fått göra. Vi tror att det är tillbedjan in i den här tiden!

Inför våren har vi som team upplevt att Gud pekat på Göteborg. Så vi är spända och förväntansfulla över vad vi ska få se ske i Göteborg under våren. Vi fortsätter tillbe inför Guds ansikte varje måndag och är ute och möter människor med evangelium varje torsdag. 22-24 feb har vi en Hope for this nation helg i Göteborg och 1-3 mars i Stöpen. 31 mars är vi i Equmeniakyrkan i Sävedalen. Välkommen med att i enhet med oss tillbe och söka Gud på plats efter plats! Hans härlighet kommer!

Låt oss frimodigt gå fram som söner och döttrar till världens bästa Pappa!

Guds rika välsignelse!

HFTN-teamet genom Cornelia & Sanna

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986