JANUARI-APRIL 2019

Ps 72:6: ”Han ska komma som regn över nyslagen äng, en regnskur som vattnar jorden.”

Det är en spännande tid! Vi är övertygade om att vi lever i en tid när Gud rör vid Sverige – en tid när Han väcker vår nation!

Vittnesbörden om vad Gud gör är otroliga!

Vi fortsätter att se Gud möta med människor på Göteborgs gator på fantastiska sätt. Vi står i förundran över på vilket sätt som den helige Ande leder oss till människor, förbereder möten, möter med dem som ännu inte tagit beslutet att följa Jesus och gör mirakel. Vi ser hur Gud innan möten förberett oss genom att tala om vilka platser vi ska gå till, ge specifika detaljer om personerna vi ska träffa och ger ord in i människors liv. Ett av många vittnesbörd från två veckor tillbaka: ”En persons rygg blev hel från en långvarig smärta. Personen hade varit hos kiropraktor och sökt hjälp men inte blivit bra - förrän igår! Han var i chock.” Vi bjuder in för att tillsammans gå ut på Göteborgs gator varje torsdag.

Inför våren upplevde vi som team att det var en vår där vi också skulle göra flera helger i Göteborg, vilket det också blivit. Gud gör ett underbart verk i den här staden. Vi har hitintills haft en konferenshelg i Göteborg i februari och även precis avslutat en hel vecka av möteskvällar nu i april i Toltorpskyrkan. 10-11 maj har vi upplevt att igen bjuda in Guds folk ekumeniskt till en konferenshelg i Göteborg. Den här gången i House of Gospel’s lokaler. Vi fortsätter även att samla människor till tillbedjan, lovsång och betjäning i förbön varje måndag hemma hos Cornelia och Alexander Forsberg. Det är otroligt att se hur människor från olika samfund och bakgrund kommer samman med samma hunger efter mer av Gud. Vi ser hur Gud sätter fri – fri från ångest, fri från lögner, fri från rädsla, fri från demoniskt förtryck. Sann frihet finns i Honom. Vi ser människors kroppar bli hela. I Jesu namn finns läkedom. Vi ser hur Gud reser upp sin församling, möter sina barn med sin kärlek – Hans kärlek förvandlar allt – och fyller med sin Ande. Vi är övertygade om att Göteborg ska få erfara en Andeutgjutelse.

Titta gärna på detta fantastiska vittnesbörd: https://www.facebook.com/hopeforthisnation/videos/289616171729599/ . TACK JESUS!

Vi har även haft förmånen att bli inbjuda till församlingar – vi har haft en konferenshelg i Stöpen, gudstjänst i Sävedalen och framöver fortsätter vi att även resa runt. Mer datum framöver: se vår hemsida.

I maj släpper vi även en ny sång – ”Du talar”. Vi är väldigt glada för detta och ber att den ska få bli till stor välsignelse.

Se även visionen bakom vårt album ”New Season”: https://www.youtube.com/watch?v=4L1rtFTVw3s .

Tillsammans ska vi se det här landet få erfara Guds vidrörande!

Guds rika välsignelse!

HFTN-teamet genom Cornelia & Sanna

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986