top of page

LÄRA KÄNNA JESUS

ta emot Jesus

GUD FINNS.

DU KAN FÅ LÄRA KÄNNA HONOM.

JESUS SÄTTER DIG FRI.

 

Gud älskar dig villkorslöst. Du är skapad till en personlig relation med Gud. Du är skapad med ett syfte.

 

Varje människa är i desperat behov av Jesus. Jesus är enda vägen till räddning, en upprättad gemenskap med Gud och evigt liv. Den räddningen är en gåva tillgänglig för dig och som du kan ta emot genom tron på Jesu död på korset och Hans uppståndelse. Genom Jesus tar du emot förlåtelse för all din synd. Han tar bort all din skuld och skam och sätter dig fri. När du tar emot Jesus tar du emot evigt liv.

"Men åt alla som tog emot honom (Jesus) gav han rätten att bli Guds barn, åt dem som tror på

hans namn." Johannesevangeliet 1:12

 

_______________________

 

Du kan ta emot Jesus i ditt liv. Det gör du genom att välja att tro på Honom, ge ditt liv till Honom och besluta att börja följa Honom. Vill du ta emot Jesus och följa Honom så kan du be den här bönen:

 

Jesus, jag tar emot Dig nu och bekänner Dig som min Herre och Frälsare. Jag vill följa Dig. Jag tror att Du dog för mig och att Du uppstod igen från de döda. Förlåt alla mina synder. Tack Jesus att jag nu är frälst, att jag är fri och förlåten. Tack för att jag nu är ett Guds barn. Fyll mig med Din helige Ande. Amen.

Bad du den här bönen med ett uppriktigt hjärta har nu du tagit emot Jesus i ditt liv. Nästa steg är att låta döpa sig och börja leva ditt liv tillsammans med Gud. Tog du beslutet om att följa Jesus så vill vi gärna hjälpa dig vidare in i tron och koppla dig med en kristen gemenskap på orten där du bor. Ta gärna kontakt med oss.

 

Kontakt: kontakt@hopeforthisnation.com

Om du tagit emot Jesus i ditt liv, se den här filmen:

LÄRA KÄNNA JESUS
Titta nu
bottom of page