KALENDER 

På jorden som i himlen

MÖTET MED GUD

Vi samlas för att möta Gud. Vi söker Hans ansikte i lovsång och tillbedjan. I Guds närvaro sker helande, mirakel, upprättelse och befrielse. Vi betjänar i förbön. Vid varje tillfälle inbjuder vi människor till att ta det viktigaste beslutet av alla - att säga sitt ja till Jesus.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

EFTERFÖLJELSE

Guds ord har kraft. Vi samlas till predikan, undervisning och praktisk lärjungaträning. Vi vill att varje människa ska få lära känna Gud, få sin identitet rotad i Kristus, upptäcka gåvor och kall och bli utrustad i att kliva ut i livet tillsammans med den Helige Ande. 

EVANGELISATION

Vi längtar efter att berätta om Jesus för dem som ännu inte känner Honom och se dem möta Guds villkorslösa kärlek. Vi går med evangeliet om Jesus, ber för sjuka, presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud!

Varje måndag (för tillfället: se uppdatering här nedan)

INFÖR GUDS ANSIKTE  |   Storkgatan 4D   |  GÖTEBORG

 

På grund av den rådande Covid-19 pandemin så påverkas flera sammankomster på olika sätt av detta. För mer uppdaterad info kring varje tillfälle - håll utkik här i kalendern ellegå med i vår FB-grupp: "Hope for this nation: Inför Guds ansikte 

Uppdatering 2021-03-01: 

Ikväll kl. 19 möts vi igen! Var med oss över YouTube eller Facebook. Gud är trofast igenom allt! Han sviker inte dig - Hans ord sviker aldrig. Därför kommer vi inför Honom i stor frimodighet ikväll, för vi vet att Hans famn är öppen och Hans kärlek utan slut för oss. I Jesu namn finns frihet för de fångna, syn för de blinda och frälsning för de förlorade. Hans blick är på dig och mig.

 

Vårt land ska bli helig mark!

 

"Hör, alla ni som törstar, kom till vattnet! Och ni som inte har pengar, kom och köp säd och ät! Ja, kom och köp säd utan pengar och vin och mjölk för ingenting.” Jes 55:1

 

 

 

 

Vi älskar Jesus. Vi älskar Guds närvaro och vet att vi blir förvandlade på den platsen. Vi vet att vi är skapade för platsen inför Hans ansikte. Lovsång öppnar himlen över städer.

 

Därför ses vi varje måndag kl. 19-21 hemma hos Cornelia & Alexander Forsberg på Storkgatan 4D i Göteborg och lovsjunger tillsammans. Betjäning i förbön och bön för sjuka. Alla är välkomna! Vi bjuder på kaffe och te. 

 

Hållplats: Ejdergatan

Kontakt: Cornelia Forsberg tel: 0735-883986

För mer och uppdaterad info, gå med i vår FB-grupp: "Hope for this nation: Inför Guds ansikte 

Varje torsdag 

 

GATUEVANGELISATION  |  GÖTEBORG

Uppdatering 2021-01-19:

HOPE FOR THIS NATION: Evangelisation Göteborg

Varje torsdag kl. 17.30-19.30.

På grund av covid -19 så behöver du anmäla dig innan kl 15 den aktuella torsdagen. Anmälan sker via kommentar eller meddelande på Facebook eller Instagram. Du kan också maila din anmälan till info@hopeforthisnation.com

Du kommer att bli indelad i ett mindre team och information om uppsamlingsplats kommer samma dag. Vi är noga med aktuella rekommendationer och restriktioner.

Vi möter göteborgarna med evangeliet om Jesus, ber för sjuka, presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Var med och se människor bli förvandlade av Jesus! Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud! Häng på oavsett om du är van eller inte!

Vi möter göteborgarna med evangeliet om Jesus, ber för sjuka, presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Var med och se människor bli förvandlade av Jesus! Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud! Häng på oavsett om du är van eller inte! 

Varje torsdag kl. 17.30-20

Mötesplats: Kapellet, Smyrnakyrkan (ingång Parkg. 3) 

För mer info, uppdateringar och vittnesbörd, gå med i vår FB-grupp: Hope for this nation: Evangelisation Göteborg"

 
 
 

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

6-7 mars
HOPE FOR THIS NATION I  Pingstkyrkan   I  KUMLA
 

Lördag 6 mars kl. 19.00. Ungdomsmöte.

Tillbedjan, lovsång, predikan och förbön över Zoom. Kvällsmötet sänds live via Kumla Pingst YouTube-kanal.

 

Söndag 7 mars kl. 10.00 – Gudstjänst.

Livesändning via Kumla Pingst YouTube-kanal. Tillbedjan, lovsång, predikan och personlig betjäning i förbön över Zoom.

 

PERSONLIG BETJÄNING I FÖRBÖN ÖVER ZOOM:
https://us02web.zoom.us/j/85760398891
Meeting ID: 857 6039 8891

 
Talare: Cornelia Forsberg.
Lovsång under ledning av Sanna Välipakka, Alexander Forsberg och Hanna Torén.
 
Arrangeras i samarbete med Kumla Pingst.
 
Vi älskar Guds närvaro och vet att vi blir förvandlade på platsen inför Hans ansikte. Vi ser hur Guds rike bryter fram där tillbedjan och lovsång stiger. För Honom är ingenting omöjligt. Guds kärlek och godhet förvandlar liv, situationer och nationer! Gud rör vid vårt land. Vi lever i en spännande tid. Vi ser fram emot förvandlande dagar inför Guds ansikte! Boka in 6-7 mars! Låt oss tro Gud om och stå i bön för ett förvandlat samhälle och en förvandlad region! Välkommen att ta del av sändningarna var du än är ifrån.

 
11-14 mars
 
HOPE FOR THIS NATION I  Kyrkor i Älmhult   I  ÄLMHULT

 

Matt 12:21: "Och till Hans namn ska folken sätta sitt hopp.”

 

TORSDAG
Kl. 19.00 - Kvällsmöte i Missionskyrkan Älmhult. Livesänds över YouTube (Hope for this nation) och Facebook (Missionskyrkan Älmhult). Betjäning i förbön över Zoom - se länk nedan.

FREDAG
Kl. 20.00 - Ungdomsmöte i Svenska kyrkan Älmhult. Livesänds över YouTube (Svenska Kyrkan Älmhult & Hope for this nation). Betjäning i förbön över Zoom - se länk nedan.

LÖRDAG
Lördag kl. 16.00 - Bibelstudium: "Tillbedjan & lovsång - ett överlåtet liv" i Pingstkyrkan Älmhult. Talare: Sanna Välipakka & Hanna Torén. Livesänds över YouTube (Hope for this nation) och Facebook (Pingstkyrkan Älmhult).

 

Lördag kl. 19.00 - Kvällsmöte i Pingstkyrkan Älmhult. Livesänds över YouTube (Hope for this nation) och Facebook (Pingstkyrkan Älmhult). Betjäning i förbön över Zoom - se länk nedan.

SÖNDAG
Kl. 10.00 - Gudstjänst i Svenska Kyrkan Älmhult. Livesänds över YouTube (Svenska Kyrkan Älmhult & Hope for this nation). Betjäning i förbön över Zoom - se länk nedan.

 

Söndag kl. 17.00 - Gudstjänst i Citykyrkan Älmhult. Livesänds över YouTube (Citykyrkan Älmhult & Hope for this nation). Betjäning i förbön över Zoom - se länk nedan.

 

PERSONLIG BETJÄNING I FÖRBÖN ÖVER ZOOM:
https://us02web.zoom.us/j/9767149544
Meeting ID: 976 714 9544

 

Talare (kvällar): Cornelia Forsberg & Johannes Börjesson. Lovsång under ledning av Sanna Välipakka, Alexander Forsberg och Hanna Torén.

En ekumenisk helg för alla åldrar. En helg av tillbedjan, lovsång, undervisning, mötet med Gud, betjäning i förbön på plats och över Zoom. Kostnadsfritt.

Arrangeras i samarbete med Svenska kyrkan, Pingstkyrkan, Missionskyrkan och Citykyrkan i Älmhult.

 

Vi älskar Guds närvaro och vet att vi blir förvandlade på platsen inför Hans ansikte. Vi ser hur Guds rike bryter fram där tillbedjan och lovsång stiger. För Honom är ingenting omöjligt. Guds kärlek och godhet förvandlar liv, situationer och nationer! Gud rör vid vårt land. Vi lever i en spännande tid. Vi ser fram emot förvandlande dagar inför Guds ansikte! Boka in 11-14 mars! Låt oss tro Gud om och stå i bön för ett förvandlat samhälle och en förvandlad region!

 

Välkommen att ta del av sändningarna var du än är ifrån.

20 mars
 
HOPE FOR THIS NATION I  Fässbergskyrkan  I  MÖLNDAL

Mer info kommer. 

9 april
 
VÅRT LAND SKA BLI HELIG MARK I  Mer info kommer  I  GÖTEBORG

Mer info kommer. 

23-25 april
 
HOPE FOR THIS NATION I  Mer info kommer  I  HABO

Mer info kommer. 

7-9 maj
 
HOPE FOR THIS NATION I  Vallhovskyrkan  I  SANDVIKEN

Mer info kommer. 

13-16 maj 
​​
EFS RIKSKONFERENS I   mer info kommer  I  JÖNKÖPING

Mer info kommer. 

6 juni
 
VÅRT LAND SKA BLI HELIG MARK I  Mer info kommer  I  GÖTEBORG

Mer info kommer. 

2-18 juli
 
NORRLAND FÖR JESUS  I  SUNDSVALL, ÖRNSKÖLDSVIK & UMEÅ 

Mer info kommer. 

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986