KALENDER 

På jorden som i himlen

MÖTET MED GUD

Vi samlas för att möta Gud. Vi söker Hans ansikte i lovsång och tillbedjan. I Guds närvaro sker helande, mirakel, upprättelse och befrielse. Vi betjänar i förbön. Vid varje tillfälle inbjuder vi människor till att ta det viktigaste beslutet av alla - att säga sitt ja till Jesus.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

EFTERFÖLJELSE

Guds ord har kraft. Vi samlas till predikan, undervisning och praktisk lärjungaträning. Vi vill att varje människa ska få lära känna Gud, få sin identitet rotad i Kristus, upptäcka gåvor och kall och bli utrustad i att kliva ut i livet tillsammans med den Helige Ande. 

EVANGELISATION

Vi längtar efter att berätta om Jesus för dem som ännu inte känner Honom och se dem möta Guds villkorslösa kärlek. Vi går med evangeliet om Jesus, ber för sjuka, presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud!

Varje måndag (för tillfället: se istället kalenderdatum nedan)

INFÖR GUDS ANSIKTE  |   Storkgatan 4D   |  GÖTEBORG

 

På grund av den rådande Covid-19 pandemin så påverkas flera sammankomster på olika sätt av detta. För mer uppdaterad info kring varje tillfälle - håll utkik här i kalendern ellegå med i vår FB-grupp: "Hope for this nation: Inför Guds ansikte 

Uppdatering 2021-01-18: 

Guds löften håller nu. Varje ord är sant och de håller genom den här tiden. Murar faller när lovsång stiger! Guds närvaro och härlighet förvandlar våra liv och vår nation.

 

Kl 19 ikväll lovsjunger vi Jesus från Storkgatan på Facebook (Hope for this nation). Var med där du är! Skriv gärna böneämnen om du vill i kommentarsfältet på livesändningen så ber vi för dig.

 

Guds kärlek är mäktigare, starkare, djupare än vi kan ana. Han vet hur Han leder oss genom den här tiden. Vi fäster våra blickar på Honom som har älskat oss först. Från härlighet till härlighet.

 

”Och vi har lärt känna den kärlek som Gud har till oss och tror på den. Gud är kärlek. Den som förblir i kärleken förblir i Gud, och Gud förblir i honom. Så har kärleken nått sitt mål hos oss: att vi har frimodighet på domens dag. För sådan han är, sådana är också vi i den här världen. Det finns ingen rädsla i kärleken, utan den fullkomliga kärleken driver ut rädslan, för rädsla hör samman med straff. Den som är rädd är inte fullkomnad i kärleken. Vi älskar därför att han först har älskat oss.” Första Johannesbrevet 4:16-19

 

 

 

 

Vi älskar Jesus. Vi älskar Guds närvaro och vet att vi blir förvandlade på den platsen. Vi vet att vi är skapade för platsen inför Hans ansikte. Lovsång öppnar himlen över städer.

 

Därför ses vi varje måndag kl. 19-21 hemma hos Cornelia & Alexander Forsberg på Storkgatan 4D i Göteborg och lovsjunger tillsammans. Betjäning i förbön och bön för sjuka. Alla är välkomna! Vi bjuder på kaffe och te. 

 

Hållplats: Ejdergatan

Kontakt: Cornelia Forsberg tel: 0735-883986

För mer och uppdaterad info, gå med i vår FB-grupp: "Hope for this nation: Inför Guds ansikte 

Varje torsdag 

 

GATUEVANGELISATION  |  GÖTEBORG

Uppdatering 2021-01-19:

HOPE FOR THIS NATION: Evangelisation Göteborg

Varje torsdag kl. 17.30-19.30.

På grund av covid -19 så behöver du anmäla dig innan kl 15 den aktuella torsdagen. Anmälan sker via kommentar eller meddelande på Facebook eller Instagram. Du kan också maila din anmälan till info@hopeforthisnation.com

Du kommer att bli indelad i ett mindre team och information om uppsamlingsplats kommer samma dag. Vi är noga med aktuella rekommendationer och restriktioner.

Vi möter göteborgarna med evangeliet om Jesus, ber för sjuka, presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Var med och se människor bli förvandlade av Jesus! Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud! Häng på oavsett om du är van eller inte!

 

 

Vi möter göteborgarna med evangeliet om Jesus, ber för sjuka, presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Var med och se människor bli förvandlade av Jesus! Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud! Häng på oavsett om du är van eller inte! 

Varje torsdag kl. 17.30-20

Mötesplats: Kapellet, Smyrnakyrkan (ingång Parkg. 3) 

För mer info, uppdateringar och vittnesbörd, gå med i vår FB-grupp: Hope for this nation: Evangelisation Göteborg"

 
 
 

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

22 jan
VÅRT LAND SKA BLI HELIG MARK I   Domkyrkan   I  GÖTEBORG

VÅRT LAND SKA BLI HELIG MARK

En kväll inför Guds ansikte

Var med via live stream kl. 18.00 

Länk: https://youtu.be/dS6BwJnUivw

 

Arrangeras av kyrkor i Göteborg & Hope for this nation.

 

Fredag 22 januari kl. 18.00 från Domkyrkan, Göteborg.

Välkommen att vara med via live stream. En kväll inför Guds ansikte. Tillbedjan, lovsång och bön för Göteborg och Sverige.

Det är tid för vårt land att lära känna vår Gud. Vårt land ska bli helig mark.

 

Ps 86:9-10: "Alla folk som du har gjort ska komma och tillbe inför dig, Herre. De ska ära ditt namn, för du är stor och du gör under. Du ensam är Gud."

 

Ps 66:4: "Hela jorden ska tillbe dig och lovsjunga dig, de ska lovsjunga ditt namn."

 

Matt 12:21: "Och till Hans namn ska folken sätta sitt hopp.”

 

Kontakt: Mats Enander, Johannebergskyrkan

Mattias Eklöf, Mötesplatsen Angered

Cornelia Forsberg & Sanna Välipakka, Hope for this nation

30 jan

 
HOPE FOR THIS NATION I  LIVE STREAM   I  GÖTEBORG
HOPE FOR THIS NATION - Göteborg 30 jan
 
Lördag 30 jan kl. 18 kommer vi att bjuda in till lovsång, predikan och betjäning i förbön över länk. Vi livesänder från Toltorpskyrkan (länk kommer) och vi är övertygade om Gud vill möta med oss. Vi tror Gud om mer för våra liv och vår nation. Vi ber om Andeutgjutelse, vi ber om ett uppvaknande, att Jesus Kristus ska bli känd och efterföljd i Sverige. Vi tror Gud om väckelse!
 
Vårt land ska bli helig mark!
 
PRAKTISK INFORMATION: Vi streamar via vår YouTube-kanal och länken till personlig förbön över Zoom kommer i kommentarsfältet när vi går in i förbön i mötet.

31 jan

 
HOPE FOR THIS NATION I  Pingstkyrkan   I  LIDKÖPING

Via Youtube-länk och instaLive.

 

Mer info kommer. 

13 feb

 
HOPE FOR THIS NATION I  LIVE STREAM   I  GÖTEBORG
HOPE FOR THIS NATION - Göteborg 13 feb
 
Lördag 13 feb kl. 18 kommer vi att bjuda in till lovsång, predikan och betjäning i förbön över länk. Vi livesänder från Toltorpskyrkan (länk kommer) och vi är övertygade om Gud vill möta med oss. Vi tror Gud om mer för våra liv och vår nation. Vi ber om Andeutgjutelse, vi ber om ett uppvaknande, att Jesus Kristus ska bli känd och efterföljd i Sverige. Vi tror Gud om väckelse!
 
Vårt land ska bli helig mark!
 
PRAKTISK INFORMATION: Vi streamar via vår YouTube-kanal och länken till personlig förbön över Zoom kommer i kommentarsfältet när vi går in i förbön i mötet.

5-7 mars
 
HOPE FOR THIS NATION I  Pingstkyrkan   I  KUMLA

Mer info kommer. 

 
11-14 mars
 
HOPE FOR THIS NATION I  Kyrkor i Älmhult   I  ÄLMHULT

Mer info kommer. 

 
26-28 mars
 
HOPE FOR THIS NATION I  Missionskyrkan  I  DONSÖ

Mer info kommer. 

23-25 april
 
HOPE FOR THIS NATION I  Mer info kommer  I  HABO

Mer info kommer. 

7-9 maj
 
HOPE FOR THIS NATION I  Vallhovskyrkan  I  SANDVIKEN

Mer info kommer. 

14-16 maj 
​​
EFS RIKSKONFERENS I   mer info kommer  I  JÖNKÖPING

Mer info kommer. 

HOPE FOR THIS NATION, Sweden          |          info@hopeforthisnation.com          |          +46 735 883 986